Apua työelämän haasteisiin

Apua työelämän haasteisiin

Työelämässä tapahtuu paljon koko ajan. Toisaalta välillä voi olla joutokäyntiä, turhautumista tai lomautuksia. Joskus raja hyvän boogien ja haasteiden välillä voi olla yllättävän ohut.

Erilaisissa työelämän tilanteissa kannattaa ottaa tukea vastaan ja toisaalta työnantajana tarjota sitä. Ulkopuolinen näkökulma ja ohjaus voi auttaa pääsemään yli orastavasta konfliktista tai solmuun menneistä näkemyksistä.

Kysy rohkeasti ehdotustamme työelämän onnistumisten tukemiseen tai haasteiden selättämiseen. Sinun tarvitsee antaa vain tilannekatsaus, me räätälöimme tarpeeseen sopivan palvelun.

Työnohjaus

Työnohjaus on mahdollisuus jäsentää työhön liittyviä asioita ja ajatuksia työyhteisön ulkopuolisen työnohjaajan kanssa. Moni työnohjattava kuvaa työnohjausta paikkana, jossa voi rauhassa ja luottamuksellisesti ”puhaltaa ulos” asioita, joita työyhteisössä ei voi sanoa ääneen.

Sovittelu

Kuten aina kun ihmisiä on koolla, myös työyhteisöissä ilmenee riitoja, säröjä, klikkejä ja väärinymmärryksiä. Suomalaisessa kulttuurissa ristiriitojen käsittely on usein haastavaa, koska emme ole välttämättä oppineet ottamaan niitä puheeksi muiden kanssa.

Työtaito-valmennukset

Työtaitovalmennuksissa yhdistämme Vokomotiivin asiantuntijoiden työelämäasiantuntemusta räätälöitynä pakettina tarpeenne mukaan. Valmennuksia voidaan pitää sekä yksittäisille henkilöille että ryhmille.

Erätauko-keskustelu

Tuntuuko sinusta, että organisaatiossanne keskustelu tyrehtyy, menee huutamiseksi tai että keskustelua ei käydä ylipäätään? Erätauko on ratkaisu rakentavamman keskustelun käymiseen haastavistakin aiheista.

Tarvitsetko apua työelämän haastetilanteisiin?

Ota yhteyttä, räätälöimme mielellämme juuri tarpeeseesi sopivan paketin.