Puhe ja vuorovaikutus

Puhe ja vuorovaikutus

Puhe on tärkeimpiä keinoja, joilla luomme yhteyden toisiin ihmisiin. Kehosta muodostuu ääni, äänestä sanoja, sanoista tarina. Jaetusta tarinasta tulee yhteinen hetki, jossa kertoja ja kuulija ovat läsnä. Vuorovaikutus on parhaimmillaan, kun vuoroin vaikutat ja vaikutut.

Aina yhteyden luominen ei ole vaivatonta. Hankaluus voi tuntua vaikka jarruna kurkussa, epävarmuutena kokouksessa tai kohtaamisen puutteena keskustelussa. Me olemme avuksi, kun yhteys pätkii.

Kaikki tämän sivun valmennukset ovat saatavilla sekä yksilö- että ryhmävalmennuksina. Voit valita yhden tai useamman osa-alueen tarpeesi mukaan.

Ääni- ja puhevalmennus

Kun kaikilla on asiaa, huomion saa se, jota on miellyttävää kuunnella. Jokainen voi kuitenkin harjoittaa ääntään. Kun äänesi toimii hyvin, puhut tarvittaessa pitkään rasittumatta. Sanomaasi jaksetaan kuunnella ja viestisi menee perille.

Esiintyminen

Vakuuttava esiintyminen on vuorovaikutusta. Valmennuksessa keskitymme valmistautumisen, kuulijakontaktin, havainnollistamisen ja vuorovaikutteisen esiintymisen taitoihin.

Vuorovaikutus- ja viestintävalmennus

Ymmärrettiinkö sinut taas väärin? Viestinnän ja vuorovaikutuksen onnistumiseksi on paljon keinoja. Anna valmentajiemme johdattaa sinut paremman vuorovaikutuksen taitojen ja tiedon äärelle!

Koulutuksistamme sanottua

”Vokomotiivin kouluttajat ovat suosittuja tilaajiemme ja kurssilaistemme keskuudessa. He ovat sekä osaavia ja tavoitteellisia asiantuntijoita että läsnäolevia ja kannustavia kouluttajia.”

Inari Juntumaa, koulutuspäällikkö ja apulaisrehtori, Työväen Sivistysliitto

”Saimme liittomme jäsenet loistavan ja ajankohtaisen koulutuksen äärelle, jossa Terhi Meriläisen johdolla pohdittiin asiantuntevalla ja rennolla otteella oman osaamisen argumentointia. Koulutuspäivä oli täys kymppi!”

Satu Sahla-Juvankoski, yhteyspäällikkö

”Saimme erinomaisen tiivistyksen siitä, miten pidetään hyvä puhe. Vokomotiivin kouluttajat olivat erittäin tarkkanäköisiä ja osasivat antaa sekä yleistason vinkkejä että jokaiselle erikseen hyvinkin tarkkoja parannusehdotuksia. Koulutus oli sekä hyödyllinen että erittäin hauska.

Tampereen Nuorkauppakamari

Meillä Vokomotiivissa on ainutlaatuisen onipuolinen puheen, viestinnän ja draaman taitajien tiimi.

Avullamme ihmiset eivät pelkästään puhu paremmin, vaan myös nauttivat vuorovaikutuksesta. Toimimme niin viestinnän, työhyvinvoinnin kuin taiteen saralla.

Terhi Meriläinen

Viestinnän kouluttaja, puhevalmentaja

Risto Härkönen

Ääni- ja puhevalmentaja

Marja Skaffari

Näyttelijä, äänikouluttaja

Kysy lisää koulutuksistamme

Räätälöimme mielellämme juuri tarpeeseesi sopivan paketin.