Ohjelmapalvelut ja työpajat

Ohjelmapalvelut ja työpajat

Onnistunut tilaisuus syntyy tilannetajuisesta johdattamisesta asian ytimeen. Se voi tapahtua osuvan draaman tai osallistavan fasilitoinnin kautta. Yhteisten teemojen käsittely toiminnallisin menetelmin avaa uusia näkökulmia ja saa porukan puhaltamaan yhteen hiileen.

Fasilitointi

Kun yhteisöllänne on ajatuksia, meillä on keinot saada ne näkyviin, kuuluviin ja keskusteltaviksi. Fasilitoimme esimerkiksi tiimipäiviä ja projektien starttipalavereita. Teemme myös laajempia fasilitoituja kokonaisuuksia. 

Tarinateatteri

Organisaation yhteiset onnistumisen hetket, muutoshaasteet ja tulevaisuuden tavoitteet tulevat näkyviksi tarinateatteriesityksessä ammattiesiintyjien tulkitsemina.

Luova kirjoittaminen

Työpajassa ohjaaja luotsaa sinua jäsentämään haluamaasi aihetta erilaisten kirjallisten tekstien kautta ja kannustaa tekemään luovia kirjallisuusharjoituksia. Työpajan kautta pääset uusien perspektiivien äärelle!

Esitykset

Esiintyvät ammattilaisemme ovat käytettävissänne erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. He sekä räätälöivät teatteri-, tarinateatteri tai musiikkiesityksen tilaisuutenne tarpeisiin.

Kysy lisää ohjelmapalveluista ja työpajoista.

Voit myös pyytää tarjousta, kysyä koulutuksesta ja kertoa terveisesi täyttämällä tämän lomakkeen.