Yksilöllinen äänitreeni

Yksilöllinen äänitreeni

Äänenkäytön yksityistunnit soveltuvat sinulle, joka haluat äänestäsi ammattilaisen analyysin ja sinua varten kootun yksilöllisen harjoitusohjelman. Äänitreenistä saat halutessasi todistuksen esimerkiksi työnantajallesi. 

Tutustu alle listattuihin valmennuksiimme ja valitse sinulle sopivin tapa treenata.

Arveluttaako ajatus äänen harjoittamisesta? Katso yltä, mitä mieltä Saara oli äänitreenistä.

Irtotunnit

Yhdellä tunnilla (50 min) pyritään löytämään harjoituksia täsmäratkaisuiksi haluttuihin kehityskohteisiin. Harjoitusten tekemistä voi jatkaa itsenäisesti kotona ohjeiden avulla.

Useamman tunnin sarjassa päästään paremmin kiinni äänenkäytön haasteisiin ja niiden syihin sekä ehditään testata useampia harjoituksia. Tapaamiset tukevat kotona harjoittelua.

Tunteja järjestetään etätapaamisina Zoomissa tai asiakkaan valitsemassa etäyhteysohjelmassa. Lähitapaamiset Tampereella ja sovitusti Tampereen lähialueilla (valmentajan matkustaessa asiakkaan luo Tampereen ulkopuolelle, laskutetaan tunnin lisäksi myös matkakulut).

1 tunti 80,00 €
2-4 tuntia 75,00 €/tunti

Viiden kerran äänitreeni

Äänen harjoittamisesta saadaan tuloksia selvimmin, kun treeni on jatkuvaa. Viiden kerran valmennus on kattava kokonaisuus, jonka myötä opit arvioimaan äänesi hyvinvointia ja siihen vaikuttavia tekijöitä. Valmennuksen käytyäsi osaat vaikuttaa puheeseen apunasi harjoitukset, jotka keskittyvät äänen tuottamisen eri osa-alueisiin.

Tunteja järjestetään etätapaamisina Zoomissa tai asiakkaan valitsemassa etäyhteysohjelmassa. Lähitapaamiset Tampereella ja sovitusti Tampereen lähialueilla (valmentajan matkustaessa asiakkaan luo Tampereen ulkopuolelle, laskutetaan tunnin lisäksi myös matkakulut)

5 x 50 min
350,00 €

(70,00 €/tunti)

Valmennuksen sisältö:

 • Kuulonvarainen analyysi äänestäsi
 • Perustiedot äänen muodostamisesta
 • Monipuoliset käytännön harjoitukset
 • Yksilöllinen harjoitusohjelma kotiin
 • Ohjeet jokapäiväiseen äänenhuoltoon
 • Tukea ja apua äänen harjoittamiseen

Mitattava äänitreeni

Mitattava äänitreeni pohjautuu Viiden kerran äänitreeniin. Sen lisäksi saat numeerista dataa esimerkiksi puheesi korkeudesta, voimakkuudesta ja soinnista. Puheteknisten mittausten avulla voidaan todeta mustaa valkoisella, miten olet kehittynyt harjoitusjakson aikana.

6 x 50 min
450,00 €

(75,00 €/tunti)

Valmennuksen sisältö:

 • Viiden kerran äänitreenin sisällöt
 • Puhetekniset mittaukset
 • Akustinen analyysi äänestäsi

Äänianalyysi

Miten vokologi kuvailisi ääntäsi? Valikoimaamme kuuluu myös analyysi ilman valmennusta. Analyysiä varten tallennamme ääntäsi ja tarkastelemme sitä mitaten ja kuunnellen. Analyysin lisäksi saat mukaasi äänityksen tiedostona. Äänianalyysi soveltuu oivasti vaikkapa lahjaksi, ja se on yhdistettävissä Mitattavaan äänitreeniin jälkikäteen.

2 x 30 min
120,00 €

Äänianalyysin sisältö:

 • Äänitys ja puhetekniset mittaukset (30 min)
 • Akustinen analyysi äänestäsi
 • Kuulonvarainen analyysi äänestäsi
 • Äänitys tiedostona
 • Äänianalyysin läpikäyminen (30 min)

Yrityksille:

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Verkkokurssi: Kiireellisen äänitreeni

Oletko kiinnostunut parantamaan puhetaitojasi, mutta et tunnu löytävän aikaa taas yhdelle itsensä kehittämisen projektille? Kiireisen äänitreeni on verkkokurssi sinua varten. Kurssi koostuu kahdestatoista 5 minuutin videosta eikä sisällä yhtään palautettavaa tehtävää.

Kysy lisää koulutuksistamme

Räätälöimme mielellämme juuri tarpeeseesi sopivan paketin.