Koulutuksemme

Äänenkäyttö

Väsyykö äänesi helposti? Kysytäänkö sinulta usein: ”Mitä?” Kaipaatko ääneesi lisää vivahteita?

Avullamme opit tukeutumaan hengitykseen puheen voimanlähteenä, vahvistamaan resonanssia ja tarkentamaan artikulaatiota. Yleisösi voi keskittyä olennaiseen, kun kuunteleminen on helppoa ja miellyttävää.

Me Vokomotiivin puhevalmentajat kuulumme maailmanlaajuisestikin harvalukuiseen vokologien, ihmisäänen asiantuntijoiden, ammattikuntaan. Olemme kouluttautuneet Tampereen yliopistossa, missä on Suomen ainoa alan professuuri.

Tutki tarjontaamme tästä.

Yksilöllinen äänitreeni
Esiintymistaito

Esiintymistaito

Ääni takertuu kurkkuun, kädet tärisevät ja kainalot kastuvat. Yleisö näyttää vaivautuneelta. Monille esiintyminen on yhtä kärsimystä. Toiset taas ovat liiankin rutinoituneita puhujia: esiintyminen ei vaadi valmistautumista, eikä sen yksityiskohtia muista jälkeenpäin puhuja eikä yleisö. Puhetaitoa pidetään harvoille suotuna syntymälahjana.

Taitava ilmaisu ei kuitenkaan ole mystiikkaa, vaan kenen tahansa harjoiteltavissa. Voit valjastaa jännityksen tuottaman energian palvelemaan esitystäsi. Toimivalla retoriikalla pidät yleisön hyppysissäsi, ja sinua kuunnellaan.

Yhdistämme avuksesi taitomme useilta alueilta: retoriikasta, draamasta, ääni-ilmaisusta ja puheviestinnästä. Liikkeelle voidaan lähteä yksinkertaisilla harjoitteilla. Usein jo oman puheen kuunteleminen asiantuntijan kanssa tuottaa oivalluksia.

Tutki tarjontaamme tästä.

Viestintä

Oletko joutunut vieraskielisiä termejä ja ammattijargonia viljelevän tuote-esittelijän uhriksi? Hän jaarittelee jotain käsittämätöntä hertseistä ja gigabiteistä, kun sinä haluaisit vain tietää, miten laitetta käytetään ja paljonko se maksaa.

Maailma on täynnä viestintää, josta on enemmän häiriötä kuin hyötyä. Intohimonamme on viestintä, jolla on merkitystä vastaanottajalle ja jota on helppo ymmärtää.

Tarjoamme koulutusta ja konsultointia esimerkiksi kokouskäytännöissä ja neuvottelutaidossa, tarinankerronnassa, esiintymisjännityksessä sekä yleisemmin puheviestintätilanteissa.

Tutki tarjontaamme tästä.

Esiintymisjännitys