Kokonaisvaltainen puhevalmennus™

VALLOITA, VAIKUTA, VAKUUTA

Puhuminen ja esiintyminen ovat vuorovaikutuksen muotoja, joissa yhdistyvät monet taidot ja ilmiöt. Usein puheilmaisua tuijotetaan vain yhdestä näkökulmasta, jolloin kokonaisuus jää hahmottumatta, eikä harjoittelun vaikutus aina ole toivotunlainen.

Kehitin Kokonaisvaltaisen Puhevalmennuksen paikkaamaan tätä aukkoa. Kartoitamme valmennuksen aluksi puheilmaisusi kokonaisuuden, jotta löydämme ne osa-alueet, joita harjoittamalla hyödyt eniten. Käytännönläheiset harjoitukset takaavat, että oppi siirtyy arkeen.

Katso tästä puhevalmennuksen Kuntavaalitarjous!

 

Vokomotiivin puhevalmennus

VALLOITA ÄÄNELLÄSI

Liian usein kuulijat poistuvat hyvänkin asian ääreltä, koska kokevat puhujan äänen tai puhetyylin tavalla tai toisella rasittavaksi kuunnella. Minulla on sinulle hyviä uutisia: äänenkäyttö on harjoiteltavissa oleva taito. Hyvä äänenkäyttö on kädenojennus kuulijalle, bisneskielellä sanottuna asiakaslähtöistä viestintää. Valloita kuulija äänelläsi!

VAIKUTA TARINOILLASI

Tarinankerronnan keinoilla teet kuivakkaasta faktatiedosta elävää. Asiasi saa lihaa luiden ympärille, ja sanomasi jää kuulijoiden mieliin. Jo aikojen alkuhämäristä lähtien ihmissuku on välittänyt tietoa ja viihdyttänyt tarinoiden avulla. Siksi aivomme ovat muovautuneet vastaanottamaan helpoimmin nimenomaan tarinamuotoista viestintää.

VAKUUTA ESIINTYMISELLÄSI

Autan sinua puhumaan innostuksesi lähteestä käsin. Silloin tarinat tulevat itsestään mieleesi ja saat rikkaita sävyjä ääneesi. Kontakti kuulijoihin syntyy luonnollisella tavalla. Vakuuttava esiintyminen ei ole esittämistä vaan vuorovaikutusta!

Yksilötunnit:
1 kerta: 110 € (55 min)
3 kertaa: 295 € (55 min + 2 x 45 min)
5 kertaa: 450 € (55 min + 4 x 45 min)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ryhmähinnat sopimuksen mukaan. Toteutus koronapandemian jatkuessa ensisijaisesti etäyhteydellä.

TILAA TAI KYSY LISÄÄ: risto @ vokomotiivi.fi
tai täytä yhteydenottolomake

KUNTAVAALITARJOUS (voimassa 16.4.2021 asti)

Haluatko valloittaa videolla? Tarinoida tuloksekkaasti torilla? Esiintyä eduksesi väittelyssä? Kas tässä sinua varten räätälöityä puheilmaisun ja esiintymisen koulutusta!

HUOM! Sinun ei tarvitse olla ehdokas. Valmennus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa puhetaitojaan.

KOLMEN KERRAN KOMPAKTI PUHEVALMENNUS 

* 55 min + 45 min + 45 min
* äänenkäyttö – tarinankerronta – esiintyminen
* yhteensä 240 €

PUHEILMAISUN PIKATSEKKAUS

* 55 min
* Käymme esiintymisesi kokonaisuuden läpi ja sen jälkeen keskitymme siihen puheen osa-alueeseen, johon eniten kaipaat apua.
* 90 €

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Ryhmähinnat sopimuksen mukaan. Toteutus koronapandemian jatkuessa ensisijaisesti etäyhteydellä.

TILAA TAI KYSY LISÄÄ: risto @ vokomotiivi.fi
tai täytä yhteydenottolomake

Risto Härkönen, vokologi FM
on puheen ja äänenkäytön asiantuntija. Hänen Kokonaisvaltaisessa puhevalmennuksessaan yhdistyvät äänenkäyttö, tarinankerronta ja esiintyminen. Risto valmentaa yksilöitä ja ryhmiä puhumaan vakuuttavasti, niin että viesti ja vaikutelma tukevat toisiaan.

Puheosuuskunta Vokomotiivi
on puhealan ammattilaisten tukikohta. Avullamme ihmiset eivät pelkästään puhu paremmin, vaan myös nauttivat vuorovaikutuksesta. Toimimme niin viestinnän, työhyvinvoinnin kuin taiteen saralla. Meidän motiivimme on työnteon helpottaminen. Tutustu Vokomotiiviin tarkemmin!