Kiireisen äänitreeni

VERKKOKURSSI JULKAISTAAN ALKUVUODESTA 2019Kiireisen äänitreeni

Oletko kiinnostunut parantamaan puhetaitojasi, mutta et tunnu löytävän aikaa taas yhdelle itsensä kehittämisen projektille? Kiireisen äänitreeni on verkkokurssi sinua varten.

YTIMEKKÄÄT VIDEOT. Kurssi koostuu kahdestatoista 5 minuutin videosta. Yhteensä materiaalia on siis tunnin verran. Kaikki videot ovat heti käytettävissäsi, joten voit suorittaa kurssin omaan tahtiisi. Videot on tehty niin, että voit halutessasi myös kuunnella ne – vaikkapa kotitöiden lomassa, matkalla töihin tai lenkillä.

NOPEAT HARJOITUKSET. Kurssin harjoitukset ovat helposti omaksuttavia ja lyhyitä. Voit treenata vaikkapa minuutin tai kaksi aamulla, keskellä päivää ja illalla. Et tarvitse niihin apuvälineitä tai sen kummempaa paikkaa.

EI PALAUTETTAVIA TEHTÄVIÄ.  Kiireisen äänitreeni -kurssilla sinun ei tarvitse palauttaa yhtään tehtävää. Saat ohjeita äänen harjoittamiseen ja treenaat sen mukaan kuin tunnet tarpeelliseksi tai mielekkääksi. Olet vastuussa treenistä vain itsellesi.

 

KIINNOSTUITKO?

Ilmoittaudu kurssille jo etukäteen – ennakkotilaajalle hinta 50,00 € (norm. 59,00 €). Hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %.
Lähetä sitova ilmoittautumisesi osoitteeseen info @ vokomotiivi.fi.